Fotoshoots, media en televisie-producties
Niets is mooier dan wanneer uw producten of diensten tijdens de feestdagen aangeprezen worden door dé echte Kerstman. Of hij er nou mee speelt, over praat, er naar wijst of presenteert, u heeft gegarandeerd een eyecather! Uitermate geschikt voor tijdschriften, reclamefolders, etalagemateriaal, tvprogramma's en commercials.

Evenementen, shows, meet & greets en kerstborrels
Wanneer u een kerstevent organiseert mag en kan dé enige echte Kerstman niet ontbreken. Of het nou op het podium is, tussen de mensen of op de slee om met bezoekers op de foto te gaan, alles is mogelijk. Hoe leuk is het wanneer de echte Kerstman de kerstpakketten persoonlijk uitdeelt op de werkplekken en aanwezig is tijdens uw gezellige kerstborrel!

Winkelcentra, warenhuizen, restaurants en kerstmarkten
Tijdens de gezelligste periode van het jaar, is uw winkel, winkelcentrum, horecagelegenheid of kerstmarkt, versiert met vele glinsterende kerstballen en lichtjes en klinkt er overal kerstmuziek. Laat uw bezoekers oog in oog staan met dé enige echte. Even de hand schudden of samen op de foto, dé echte Kerstman maakt uw ultieme kerstdromen waar!

Klik HIER om de beschrijving op te slaan.