Kerstreclame Plopsa Hotel - Mooiste hotel van België 2021
Plopsaland De Panne presenteert een speciale kerstreclame om een verblijf in het nieuwe Plopsa Hotel te promoten. In de commercial is te zien hoe de Kerstman in de lobby van het hotel cadeautjes uitdeelt. Als hij buiten in de sneeuw een jongetje ziet staan, haalt hij de knul naar binnen.

In opdracht van Plopsa Hotel Plopsaland De Panne

Snollebollekes Live in Concert 2021

Omdat de kersthit van Rob Kemps van 2020 zo'n knaller was, mocht de Echte Kerstman tijdens de vier spetterende concerten van Snollebollekes Live in Concert in het GelreDome natuurlijk niet ontbreken!
Vuurwerk, sneeuw, Coen en Sander, fantastische danseressen en ruim 30.000 fans per show, het is nog lang nagenieten!
In opdracht van Matrixx BV

Kerstman en Snollebollekes bij Shownieuws 2020
In de decembermaand verschenen Rob Kemps en de Kerstman bij Shownieuws met een heus diepte interview! De kerstplaat was binnen drie dagen al meer dan een half miljoen keer bekeken! Trots!
In opdracht van Shownieuws

Snollebollekes videoclip Beuk de Ballen Uit De Boom 2020
Vol trots maakte de Echte Kerstman zijn glorieuze opwachting in de sfeervolle Snollebollekes kerstclip Beuk de Ballen Uit De Boom! De clip werd een lust voor het oog!
In opdracht van De Artiestenvilla

Kerst shoot Hotel Estheréa Amsterdam 2019 / 2020
Hotel Estheréa liet de Kerstman invliegen voor een adembenemende kerst shoot voor de social media in binnen en buitenland.
In opdracht van Hotel Estheréa / De Conceptenbank

Kerstman Kasteel Keukenhof 2018 / 2019
De Kerstman gaf in het diepste geheim een wel heel bijzonder kijkje in zijn prachtige optrekje. Waar slaat hij de pakjes op en achter welke deur is zijn werkkamer te vinden?
In opdracht van Kasteel Keukenhof Lisse

Hoog bezoek in Winkelcentrum Hoogvliet 2018 / 2019
Het kerstfeest in Winkelcentrum Hoogvliet was compleet met de komst van de Kerstman. Samen met Wally Preyell werd het winkelend publiek ondergedompeld in de warme Kerstsferen!
In opdracht van Winkelcentrum promotie

Dubbeldikke Veronica Kerst Magazine 2018 / 2019
De Echte Kerstman was naast de televisie commercials ook te bewonderen in het dubbeldikke Veronica Kerst Magazine.
In opdracht van Sanoma Media

Veronica Magazine televisie commercials 2018
De Echte Kerstman verscheen in twee televisie commercials, met de "Hohoho wil jij een Kersttrui cadeau?", en de reclame voor het "dubbeldikke Kerst Magazine". Ook was de Kerstman met deze kerstreclame te horen op radio.
In opdracht van Sanoma Media 

Kerstman Inntel Hotels 2018
Voor Inntel Hotels Amsterdam Zaandam bracht de Kerstman in hoogst eigen persoon een exclusief bezoek aan vele relaties van het bijzondere hotel. Het werd een PR stunt met een gouden randje!
In opdracht van Zaandam Inntel Hotels

Sissy-Boy kerstmarkt 2017
De gezelligste tijd van het jaar was weer aangebroken. Sissy-Boy maakte met de Sissy-Boy kerstmarkt in Amsterdam, het kerstfeest onvergetelijk met de aanwezigheid van echte Kerstman.
In opdracht van Montagny BV / Producent Sissy-Boy

Ziggo Dome 2016
Oog in oog staan met de enige Echte Kerstman, dat konden de Ziggo klanten voorafgaande van de spectaculaire Christmas Show in de Zome Dome!
In opdracht van Brand New Live

De Grote KerstGekte Stadshart Zoetermeer 2016
Stadshart Zoetermeer was volledig ondergedompeld in de adembenemende kerstsfeer. Natuurlijk kon de echte Kerstman tijdens De Grote KerstGekte niet ontbreken.
In opdracht van Studio Baard

Nhow hotel 2016
Hoe presenteer je de kerstactiviteiten in de zomer het beste aan je relaties? De Echte Kerstman vloog voor een ludieke actie van Nhow hotel Rotterdam speciaal over van de Noordpool naar Rotterdam om de relaties van het hotel met een bezoekje te vereren. 
In opdracht van Nhow hotel Rotterdam

Lancering van MOAM voor HEMA 2015
De Kerstman mocht natuurlijk niet ontbreken tijdens de MOAM voor HEMA lancering. De nieuwe HEMA-collectie en unieke rookworstentrui van ontwerper Martijn Nekoui scoorde hoge ogen!
In opdracht van HEMA

Rtl Nederland kerstgroet 2015
Bekende en onbekende Rtl medewerkers kropen in de snowglobe voor het maken van een unieke kerstkaart. Natuurlijk was de Echte Kerstman ook van de partij!
In opdracht van Rtl Nederland / Marketeer op maat

Rtl Nederland online kerstboodschap 2011 / 2012
Voor Rtl Nederland was de echte Kerstman samen met vele bekende RTL-coryfeeën te zien in de online kerstgroet.
In opdracht van Rtl Nederland / Marketeer op maat

Nokia 2010
In 2010 was de Echte Kerstman in Nederland en Belgie in diverse mediapublicaties het gezicht van de nieuwe Nokia N8 campagne.
In opdracht van Nokia